Referenciák

Az utóbbi hetek visszajelzései sokat mondóak

 • Mit kaptam Gulyás Zsuzsától? Mindenekelőtt emberséget, ebben a mai rohanó, értékeket felrúgó, érdekközpontú és pénzhajhász világban. Odafigyelést a zűrzavarban, a másik embert félretoló, másokkal nem foglalkozó, nem törődő mindennapokban. Segítséget, útmutatást a szakma elsajátításához, a lexikális tudás és a mindennapi munka összehangolásához, instrukciókat a szakma gyakorlati alkalmazásához. Remélem – nem csak én gondolom így – viszonzott barátságot is kaptam, amit becses kincsként kell őrizni, ápolni napjainkban. Ha össze lehet foglalni, SZERETETET adott Zsuzsa. Ma ez a „tevékenység” ugyan nem divat, de nagyon jó. Jó volt megtapasztalni, hogy Zsuzsa tanárnő nem csak tudást, hanem életérzést akart és tudott átadni a hallgatóinak. Vidéki emberként nagyon jó volt látni, hogy a főváros szürke tömegében, a magas szakmai elismerések ellenére, a nagy kapcsolati tőkével való vissza nem élés mellett, egy érző, empatikus, humánus, kedves, vidám EMBER tanításain vehettem/vehettünk részt. Ezt szociális szakemberként is hihetetlenül nagyra becsülöm. Mindezekkel együtt két új szakmát tanultam meg és hasznosítok a képzés óta. Emberi és szakmai kapcsolatunk megmaradt és remélem, hogy továbbfolytatódik.

  Helmeczi Éva
 • Gulyás Zsuzsa az a személy, akitől mindig szívesen tanul az ember, és már várja, hogy újra elkezdődjön a közös óra, az új élményekkel, új gondolatokkal, és még több új tudásanyaggal. Tanítási módszerével egyszerűen, amit tanít, nem lehet elfelejteni, ezáltal a legjobbat hozza ki az emberből. Mindig jó kedélyű, megjelenésével és kisugárzásával egyrészt tiszteletet követel, másrészt figyel az ember minden elhangzott mondatára, amely elhagyja a száját. Mindenkinek csak ajánlani tudom a vele való közös tanulást, remélem a jövőben nekem is lesz lehetőségem még az óráit látogatni. Sok sikert kívánok az iskolához, biztos vagyok benne, hogy aki itt végez, nagyon komoly szakmai tudásanyaggal és a megosztott tapasztalatokkal gazdagodva sikeres karrierre számíthat. Üdvözlettel: Szücs Nóra

  Szücs Nóra
 • Sok képzésben volt részem eddigi pályafutásom során, de amit Gulyás Zsuzsától kaptam, több volt, mint tanítás. Kinyitott egy ajtót és segített belépni a tudás mezejére. Tanítási módszerei egyediek és maradandóak, melyet munkám során is hasznosítok. Bódogh Gabriella NoMulti- Keress hazai pályán!

  Bódogh Gabriella
  NoMulti- Keress hazai pályán!
 • Lakatosné Danó Zsuzsanna vagyok és Gulyás Zsuzsa volt az óraadó tanárom és konzulensem 2013-2014 a Szent Gergely Népfőiskola intézményvezetői képzésén. Mit adott nekem Zsuzsa? A szaktudásán túl, ami elvitathatatlan a toleranciáját, az emberségét és egy olyan közvetlenséget, ami sajnos ma már nem divat. Bár akkor 49 éves voltam, de gombóccal a torkomba mentem az első konzultációra, mint az elsős gyerek, akit otthagynak a szülei az első tanítási napon az iskolába. (Ezt az érzést nem kell magyarázni senkinek, hisz aki ezt olvassa az átélte ezt az élményt). Biztos megérezte, hisz a bemutatkozás során olyan légkört alakított ki, mintha 100 éve ismernénk egymást. Ez azért volt, mert Ő egy empatikus pedagógus, aki melegszívű, nyitott, jó humorú és szereti a közvetlenséget, akit bármilyen problémával megkereshetek, és nem fogja azt mondani, hogy hagyjam békén, mert nem ér rá, hisz nagyon elfoglalt. Az első benyomásom igaznak bizonyult és nagyon sok erőt és tudást kaptam tőle, hogy végig tudjam vinni azt, amit elterveztem. Sok erőt és kitartást kívánok! – mert arra az ezüsttálcára szüksége van mindannyiunknak.

  Lakatosné Danó Zsuzsanna
 • Külföldön voltam, most kerestem az iskoládat – remélem, elhárul az útjából, ami hátráltatja a megvalósulását!

  Tamás Judit
 • Gyeden voltam a kisfiammal, mikor elhatároztam, hogy elvégzek egy tanfolyamot, hogy munkába való visszatérésemet megkönnyítsem és a bennem ébredező új céloknak elég erőt tudjak gyűjteni, hogy kitörjenek elmémből, megvalósuljanak. A választásom a Szent Gergely Népfőiskolára esett. Azóta tudom, tapasztaltam, hogy ennél jobb dolog nem is történhetett volna. Zsuzsa előadásain olyan minőségi, érdekes, aktív képzésben volt részem, ami az egész csoportot olyan szinten fellelkesítette, hogy páratlan ötletek születtek meg, egymást támogatva, nagyokat nevetve sziporkáztunk. Minden csoporttársam alkotott vagy feljebb lépett. Kialakult az emberekben az elhatározás, magabiztosságot adott a tudás. Zsuzsa maga az atombomba, aki miatt rezgett mindenkiben minden egyes sejt. Lényegesen többet kaptam tőle, mint amit vártam, gondoltam. A legjobb!!!!

  Papp L. Hajnal
  Px-Sport
 • Kádas István vagyok és volt szerencsém Zsuzsával picivel több mint egy évet együtt dolgozni. Ő az a fajta kolléga, akinek sosem fogy el a türelme. Abszolút a profizmusra és a minőségre törekszik és elvárja mindenkitől ugyanezt, de közben van néhány jó szava a kollégákhoz. Megjárta a ranglétrát és tudja milyen az, amikor lentről kezdi valaki, ezáltal mindenkivel megtalálja a közös hangot és úgy gondolom méltán örvend köztiszteletnek. Igazi vezető alkat, akivel nem “kell” együtt dolgozni, hanem SZERETNÉL! Hosszú évek óta ápolom vele a kapcsolatot, mint kolléga, mint pedig magánember. Zsuzsa termékére Ő maga a garancia. Mindenkinek bátran merem ajánlani!”

  Kádas István
  Tulajdonos, R-Média Stúdió Kft
 • Ha azt mondom, hogy néha visszagondolok Zsuzsa óráira, akkor nem mondok igazat. Minden nap eszembe jut az az egy év, amit együtt tölthettünk, oly sok érdekes ember társaságában hétről hétre. Két szakot végeztem, kommunikációt és rendezvényszervezőt. Itt azokat tanultam meg, amit nem tanítanak a főiskolán. Praktikák, trükkök, kommunikációs fogások. Hogyan legyél a legjobb a szakmádban, mire figyelj oda, amire más nem? Ezekre a választ megkaphatjátok Zsuzsától. Remek hangulatú órák, kreatív terepmunka, kedves emberek, ez jellemezte az órákat. Akkoriban rádiózással, konferálással és ceremóniamesterkedéssel foglalkoztam, csak több lettem azzal, amit Zsuzsától tanulhattam. Ha tehetném, újra nála tanulnék…

  Czár László – Ausztrália
 • Azon szerencsés emberek közé tartozok, akik részesülhettek Gulyás Zsuzsa professzor asszony által közvetített tudásban. 2014-2015-ig oktatott a Szent Gergely Népfőiskolán pályázatírásra, projektek menedzselésére, pályázatok bírálására. Köszönet jár a tanításért, a tudás továbbadásáért, valamint azért az őszinte, gondolkodásra tanító munkáért, amely fontos, elengedhetetlen része volt a sikeres vizsgáknak. Hogy mi az, amit én kaptam tőle? Idézek egy 2015.08.09.-i levelemből, amit Zsuzsának írtam: „Nagyon rég beszéltünk, gondoltam írok Neked, hogy milyen úton indítottál el engem. Nem gondoltam magam sem, hogy ilyen rövid idő alatt megfertőződhetem a pályázatírással és sikereket érhetek el benne (hiszen alig másfél éve kezdtem nálad tanulni). Azért írom meg, hogy mit értem el eddig, mert Neked is egy pozitív visszajelzés, ha egy diákod valóban ezen a pályán tud érvényesülni, és élni is tud a lehetőséggel.” Úgy gondoltam, ha ebből akarok megélni, akkor valahogy hirdetnem kell magam, mivel pénzem nem nagyon volt rá, elgondolkoztam mi van ingyen? A facebook és a blogger. Így kezdődött! Készítettem egy blogot (közel 14.000 oldal megtekintés) és annak facebookos (közel 2000 like) változatát is megalkottam. Elkezdtem pályázatokat figyelni és raktam fel az oldalaimra. http://palyazateskozbeszerzes.blogspot.hu/ Készítettem névjegykártyát is, ahová mentem, ott hagytam névjegyemet. Eleinte infókat kértek tőlem, majd konkrét érdeklődések jöttek és megbízások. Mivel gazdasági pályázatok nem voltak, elindultam a civilszervezetek felé.” Ekkor már 18 nyertes pályázatom volt. Jelenleg 2016.08.28 (bő egy év telt el a levél óta ): • nyertes pályázat által önálló vállalkozó lettem • az említett blog megtekintése 27.000 felett jár • a facebook oldal 2400 feletti like-nál tart • 2016-ban 63 pályázatot írtam, jelenleg is több projekten dolgozom • az elbíráltak közül 30 nyertes, 6 várólistás, 8-at nem támogattak, a többi bírálat alatt van • 7 önkormányzat rendszeresen és szívesen dolgozik velem Ritkán volt alkalmam valakit fenntartások nélkül ajánlani. Nagy örömömre szolgál, hogy ezt most megtehetem. Köszönöm szépen Zsuzsa!

  Veres Tünde, Eger
  egyéni vállalkozó
 • Elsősorban egy megbízható, segítőkész és talpraesett tanárnőnek ismertem meg. Az órái jó hangulatban fesztelenül teltek, öröm volt bejárni. A tananyagot sokszínűen és részletesen kaptuk meg tőle, hozzá kapcsolódó információkat részletesen meg lehetett beszélni. Ezáltal a csoport minden tagja hasznosan részt tudott venni az órákon és folyamatos érdeklődést ért el nálunk. Magas színvonalú szakmai hozzáértése segített minket a tanulásban, és végül a munkánk precíz ellátásához.

  Csongrádi Norbert
 • Gulyás Zsuzsával pályázatíró és figyelő tanulmányaim során hozott össze a sors. Hálás vagyok neki, hogy szakmailag mindent tudást átadott, sőt annál többet is.. Mindig naprakészen tartotta konzultációit, és nekünk is felhívta figyelmünket a friss információkra. Logikus, önálló gondolkodásra tanított, ösztönzött a kreativitásra. Emberileg példát mutatott állandó pozitív hozzáállásával, minden problémánkra megoldást talált, képes volt egyenként is hallgatóira figyelni. Kevés olyan embert ismertem meg eddig, aki egy egész csoport érdeklődését képes éberen tartani akár egész nap. Vidám, pozitív egyénisége minden alkalommal energiát adott csoportunknak. Köszönöm Zsuzsa, hogy nálad tanulhattam!

  Horváth Genovéva
  PRÍMA DANCE Tse
 • Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Gulyás Zsuzsa diákja lehettem. Magas szintű tudást és a szakma minden rejtelmének fortélyait sajátíthattam el. Személyében nem csak napra kész jól felkészült oktatót ismerhettem meg, hanem egy fantasztikus segítőkész jó embert is! Aki még a mögötte álló pedagógus évek, és szakmai sikerek után sem égett ki mint sokan mások, hanem ember maradt! Egy olyan ember, akire, mint szakmailag, mint emberként a képzés zárulta után is számítani lehet. Köszönöm , hogy a diákja lehettem.

  Horváth Pálma
 • Az órákon úgy tanít, hogy közben az életre tanít. Tanításai az élet során visszaköszönnek, folyamatosan utat mutatnak. Mindig a legjobb időben és a legjobb helyen emlékeztetnek a helyes útra.

  Hódosi Zoltán
  áruházvezető
 • Tanítani egyenlő adni. Nem halat, hanem a halászat tudományát. Adni sokféleképpen lehet. Lehet rutinosan, lehet hivatás szerűen és lehet szívből, szeretettel. Úgy, hogy aki kapja, az nem csak az ismerttel lesz gazdagabb, hanem egy kicsit a mestert is megkapja, hogy ha később elakad, akkor bizalommal visszafordulhasson egy kérdéssel, egy biztatásért. Így emlékezem vissza Gulyás Zsuzsanna tanárom, felnőtt-képzési kurzusára.

  Radnai Bertalan
  polgármester, Ipolytölgyes